Passion for landbrugsmaskiner på flere platforme, helt gratis.

Bliv inspireret, få viden og rådgivning.

Morten Damsgaard Agri Tech Media

Agri Tech Media er et nyt dansk medie for landbrugsmaskiner og verden omkring maskinerne med minimal tekst og maksimal film, billeder og lyd.

Der er tale om det eneste danske medie for landbrugsmaskiner, som er hundred procent gratis at følge og blive inspireret af for målgruppen.

Det hele styres af Morten Damsgaard, som siden 2009 har været et kendt ansigt i maskin-branchen som journalist og en stærk formidler af teknik-området indenfor landbrugsmaskiner.

Morten Damsgaard Agri Tech Media

Passion har skabt Agri Tech Media

Agri Tech Media er skabt på baggrund af en passion. En passion for at formidle viden om landbrugsmaskiner og verdenen omkring dem. En passion for ikke at kunne lade være, og en passion for, at alle kan være med som seer, uanset baggrund – bare interessen og måske samme passion for branchen er til stede. 

Formålet med Agri Tech Media er at skabe værdi for seeren af mediet på et højt fagligt niveau og med en stor seriøsitet inden for området, så troværdigheden ligger på et højt niveau. Et sted, hvor inspirationen kan fører til ny viden og i sidste ende flytte fagligheden hos målgruppen.

Samtidigt har branchen brug for at ramme målgruppen med budskaber i annoncer for at give inspiration og rådgivning videre til en utrolig højteknologisk branche, som konstant er i udvikling. Denne brug for kommunikation udnyttes begge veje, og gør det muligt for mediet at udkomme gratis og frit tilgængeligt for alle. 

Alle har ret til at få inspiration og viden igennem et moderne medie om landbrugsmaskiner. 

Morten Damsgaard Agri Tech Media

Se de seneste afsnit på Youtube

Bag om jobbet

Agri Tech Media er ofte i marken for at jagte den gode historier og det bedste indhold. 

Det er med en passion for emnet, og med et ønske om at være i øjenhøjde og personlige i formidlingen af landbruget.